Tevreden baasjes aan het woord

Derya

“Zeer goede ervaring met deze praktijk. ZHond Ziek Dierenartse verzorgen uw huisdier als hun eigen kinderen. En dat is het belangrijkste voor een huisdier eigenaar. Je kan je dier met gesloten ogen aan hun toevertrouwen. Mijn Rottweiler werd twee keer geopereerd en kon hun voor elke vraag, om elke uur bellen. Ze zijn altijd beschikbaar voor uw dier!

Alani

Konijn Ziek Dierenarts“Hele goede dierenartspraktijk zeker een aanrader en je wordt er ook heel goed geholpen. SUPER lieve dierenartsen voor baasjes en hun dieren.”

Lien

Hond Ziek Dierenarts“Ik heb een hond die een zeer moeilijk karakter heeft. Zij is heel onzeker en angstig, maar uit dit in een soort van angst agressie. Ze heeft vertrouwen nodig. Als ik naar onze vorige dierenarts ging, was dit vaak een ramp. Mijn hond voelde zich niet op haar gemak. Ik zocht dus een andere dierenarts die hiermee om kon en geen vooroordelen velde. Ik kwam uit bij ‘een hart voor pootjes’, de naam alleen al is veelbelovend. Wat een prachtige naam voor een dierenartspraktijk. En ja hoor, ze hebben echt een hart voor pootjes. We werden goed ontvangen, ze deden er alles aan om mijn hond op haar gemak te stellen. De dierenarts heeft haar zelfs kunnen aaien, praatte tegen haar op een zachtaardige manier. Dat is wat mijn hond nodig heeft om vertrouwen te krijgen. Eindelijk een dierenarts die tijd en geduld heeft met mijn hond. Ik ben heel erg tevreden! Doe zo voort. Gelukkige hond is gelukkig baasje!”

Liezy

Kat Ziek Dierenarts“Heel tevreden over de zachte aanpak van het onderzoek en verzorging van mijn kat, de duidelijke uitleg over de medicatie en alle onderdelen van de rekening op het einde van de consultatie. Ze nemen echt de tijd voor je huisdier!”

Joyce

Kat Ziek Dierenarts“Onze kat Viktor is enorm ziek en daarom zijn we zo tevreden van de goede/menselijke zorgen van ‘Een hart voor pootjes’. Viktor werd vaak geknuffeld tijdens zijn verblijf. Ook met onze andere kat Yuul zijn we al enkele keren naar deze praktijk geweest, telkens een aangename ervaring.”

Valenina

Hond Ziek Dierenarts

“Wij zijn super content van alle zorgen dat ons hondje Hera heeft gehad. Jullie hebben letterlijk haar leven gered. Wij zijn jullie elke dag dankbaar voor alle schone momenten die we nog met ons gezinnetje mogen beleven!”

Eslem

“Zeer toffe team met veel liefde voor de diertjes. Ik kan hun 100% vertrouwen. Zeer professioneel en staan altijd voor je klaar!”