Stella op vakantie!

Vandaag, 1 oktober 2022, ga ik voor de eerste keer op vakantie. Ik ben nu 9 maanden oud en ga met het vliegtuig naar Kreta!
Op voorhand moesten er een heel aantal dingen in orde gemaakt worden. Ik kreeg een Rabiësvaccin zodat ik beschermd was tegen hondsdolheid. Ik werd ontwormd en beschermd tegen zangvliegen (die vooral in zuiderse landen voorkomen). Alles werd genoteerd in mijn paspoort zodat ik in orde was om mee te mogen op het vliegtuig. Ik maakte mijn valies en was er helemaal klaar voor!

Op het vliegtuig moest ik in een vervoersmandje zitten. Hier zit ik altijd in wanneer ik ergens naar toe ga.

 

 

 

Maar dit was nieuw! Ik vond het heel spannend toen het vliegtuig opsteeg, er was erg veel lawaai. Maar eens we in de lucht waren, werd ik moe en viel ik in slaap. Pas toen we terug op de grond aankwamen, schoot ik wakker. We moesten nog even wachten maar ik mocht al door het raampje kijken.

   

In het hotel was het anders dan in onze slaapkamer thuis. De eerste dagen was het wat wennen. Maar al snel wist wat onze nieuwe thuis was en waar de frigo stond. Want hier verstopt mijn baasje altijd kipfilet voor mij. Ook in het hotel waren ze heel lief voor mij. Ik werd behandeld als een prinses! Elke dag kreeg ik een stukje hesp in het restaurant.

 

 

 

 

De rest van de dagen voelde ik me helemaal goed. Ik vond het leuk dat ik nooit alleen moest blijven en dat we veel leuke activiteiten gingen doen. Ik heb veel gezwommen in de zee, gewandeld door de leuke stad, gefietst, getennist en geluierd in de zon!