Tevreden baasjes aan het woord

Professionele dierenartsen die met de meeste zorg je dieren behandelen!

Een zeer bekwame en behulpzame dierenarts die altijd luistert, super!

Was al overal geweest met mijn hondje Oreo en eindelijk een praktijk gevonden waar ze me fatsoenlijk konden helpen. Heel gelukkig hiermee, dankjewel

Vlot, vriendelijk en géén lange wachttijden!

Dierenartspraktijk Een hart voor pootjes

Geweldige service! Een echt hart voor pootjes. Jullie hebben jullie naam niet gestolen. Aanrader.

Bedankt Gwen dat ik om middernacht nog bij je terecht kon met Zoila. Een dierenarts met het hart op de juiste plek en die mij bovendien geruststelde via de telefoon.

Fijn dat ik zo laat nog mocht langs gaan omdat ik niet wist of een hotspot al dan niet levensbedreigend was. Heel professioneel nam ze haar tijd om een staaltje te nemen, een inspuiting te geven en de nodige uitleg te geven. Ik ging met een gerust hart naar huis en Zoila voelde zich meteen beter!!! Een betere ervaring dan bij vorige dierenartsen! Ik weet waar ik moet zijn met mijn beestjes.

Gwen en haar team zijn ervaren en betrokken dierenartsen die echt de tijd voor jou en je diertje nemen. De naam een Hart voor Pootjes is helemaal op hun plaats en ook als baasje voel je je altijd welkom. Ze nemen altijd de tijd om je professionele uitleg te geven zodat je precies weet hoe het staat. Ik kan Gwen echt van harte aanbevelen en zal nooit vergeten wat ze voor onze Snoepie heeft gedaan. Dankzij haar huppelt Snoepie (al is het maar op 3 pootjes) al meer dan 7 jaar nog steeds gelukkig rond, terwijl we dachten dat we haar helemaal kwijt zouden zijn! Een topteam!

Op een zondag onmiddellijk er naartoe kunnen gaan nadat een andere kliniek (ook met een wachtdienst) 2,5 uur later pas een afspraak kon geven.

De aanwezige dierenarts heeft informatie gegeven die de andere dierenkliniek de dag ervoor niet heeft gegeven. Ze heeft duidelijk aangegeven dat de opties beperkt waren, zoals ik al vermoedde. Ik heb waardig afscheid kunnen nemen…

Als dierenarts gaf Gwen rust en vertrouwen. Niet alleen aan onze hond, ook aan de baasjes. Na een altijd goede en eerlijke diagnose zocht ze in overleg met ons naar een behandeling. Hierbij werd niet altijd meteen naar de duurste mogelijkheid gezocht. Gwens advies kregen we er altijd gratis bovenop. Ze kende onze hond Yames ook door en door en was altijd heel lief, begripvol en menselijk. Dit gaf steun toen we hem moesten laten inslapen. Binnenkort hopen we terug een hond in huis te halen. Deze viervoeter zal zonder twijfel Gwen als dierenarts krijgen.

Een hart voor pootjes dierenartspraktijk testimonial

Met mijn 5 honden ben ik altijd in goede handen bij Gwen. Ze is steeds bereikbaar en zoekt altijd tot er een oplossing is! Van gewoon vaccineren over steriliseren tot bloedtesten… Dankjewel Gwen voor alle goede zorgen. Woef Woef ..Zigi, Bento, Zanna, Marta en Zoé en baasje Katrien.

Een hart voor pootjes dierenartspraktijk testimonial